diumenge, 26 de maig del 2013

Dades 26 de maig de 2013

La situació meteorològica ha patit alguns lleugers canvis durant el dia d'avui, per bé que aquests canvis no han tingut conseqüències, i tant sols hi ha hagut més núvols baixos al matí i migdia, i un augment de la humitat degut a que el vent de mestral s'ha aturat i ha estat substituit pel vent del sud, més humit i càlid. Aquesta nit i demà ens passarà per damunt una pertorbació poc activa i que podria deixar alguns ruixats, sembla que tot plegat poca cosa, i dimarts ens afectarà un front fred amb xàfecs i tronades al nord del país, entrada del vent de mestral a la tarda i una clara refrescada de cara a dimecres. Sembla que la segona meitat de setmana el temps seria més tranquil, i les temperatures a poc a poc s'anirien recuperant.

Les màximes d'avui s'han situat entre els 17 i 20ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els  2 i 8ºC, amb vent fluix variable al matí girant a component sud a migdia i a la tarda. La visibilitat ha estat bona al matí i regular a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 18,1ºC
T. Mínima: 4,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 19,1ºC
T. Mínima: 2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 19,9ºC
T. Mínima: 4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 16,9ºC
T. Mínima: 4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 19,9ºC
T. Mínima: 7,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 19,8ºC
T. Mínima: 3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 16,6ºC
T. Mínima: 2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada