dilluns, 27 de maig del 2013

Dades 27 de maig de 2013

Avui hem tingut un dia força insegur, amb creixement de nuvolades des de bon matí que han provocat ruixats a migdia i a la tarda a ponent i al sud del país, a més de la zona pirinenca. Tret d'aquesta darrera zona, a la resta han estat en general poc importants, i s'han anat desfent a partur de mitja tarda. Aquesta nit el temps serà variable amb algun ruixat. i demà ens passa un front fred que portarà ruixats i tronades sobretot al nord del país, amb entrada de vent fort al centre i sud. Aquest fet portarà una baixada de temperatures que es notarà sobretot de cara  a dimecres al matí, quan serien gairebé d'hivern. La resta de dies sembla que es caracteritzaran per temps una mica insegur al nord, i amb temperatures que a poc a poc aniran pujant, però que en cap cas seran gaire elevades, més aviat suaus com a molt.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes s'han ubicat entre els 17 i 21ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 7 i 9ºC, amb vent fluix variable tot el dia i mala visibilitat degut a l'elevada humitat, sobretot a primera hora del matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 17,0ºC
T. Mínima: 7,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 20,2ºC
T. Mínima: 8,5ºC
Precipitació: 1,4 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 19,8ºC
T. Mínima: 8,1ºC
Precipitació: 1,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 16,9ºC
T. Mínima: 8,3ºC
Precipitació: 0,8 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,6ºC
T. Mínima: 8,5ºC
Precipitació: 0,7 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 18,6ºC
T. Mínima: 8,0ºC
Precipitació: 1,9 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 18,5ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada