dijous, 2 de maig del 2013

Dades 2 de maig de 2013

Avui hem tingut un dia de temps en general estable, però amb creixement de nuvolades que a migdia i primera hora de la tarda han deixat ruixats a la serralada pirinenca, localment moderats i amb tempesta, mentre que a la resta del país hi ha hagut nuvolades però no han deixat pràcticament precipitacions. Seguim amb un temps poc definit, amb un embossament d'aire fred en alçada al sud de França que ens afecta indirectament i provoca aquesta lleugera inestabilitat que els propers dies continuarà, amb sol i algunes boires a primera hora del matí i creixement de nuvolades a migdia i a la tarda que podrien portar alguns xàfecs, en general no gaire importants. Temperatures de moment suaus, tot i que s'entreveu una notable pujada de temperatures per d'aquí 8-9 dies.

Les temperatures d'avui han estat lleugerament més baixes que no pas les d'ahir pel que a a les màximes, amb valors entre els 14 i 20ºC, i mínimes compreses entre els 3 i 6ºC, i amb vent fluix variable al matí girant a mestral fluix a moderat a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,4ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 16,1ºC
T. Mínima: 4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 16,1ºC
T. Mínima: 3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 13,8ºC
T. Mínima: 6,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 19,7ºC
T. Mínima: 3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 15,6ºC
T. Mínima: 4,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 16,7ºC
T. Mínima: 5,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada