diumenge, 5 de maig del 2013

Dades 5 de maig de 2013

El temps avui ha estat semblant  al d'ahir, amb domini del sol fins a migdia i creixement de nuvolades a la tarda que han tornat a deixar algun ruixat, en general més febles i aillats que els d'ahir. De cara a la nit el cel s'asserenarà i demà tindrem un dia en conjunt més estable que el d'avui, amb alguns núvols a la tarda però ja sense pluja, i amb temperatures més altes que no pas avui. Aquesta tendència al temps estable i assolellat, amb temperatures més altes es mantindrà fins mitjans de setmana, mentre que el pas d'un front podria produir un refrescament la segona meitat de la setmana, possiblement amb ruixats sobretot cap al nord del país.

Les temperatures han pujat una mica més i les màximes han oscil·lat entre els 19 i 25ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 5 i 8ºC, amb una lleugera inversió tèrmica. Vent fluix tot el dia amb predomini del mestral (nord-oest).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 19,7ºC
T. Mínima: 5,7ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 20,4ºC
T. Mínima: 5,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 20,8ºC
T. Mínima: 4,6ºC
Precipitació: 0,4 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 18,8ºC
T. Mínima: 8,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 24,7ºC
T. Mínima: 5,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 20,4ºC
T. Mínima: 8,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 17,7ºC
T. Mínima: 5,3ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats: rosada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada