dissabte, 25 de maig del 2013

Dades 25 de maig de 2013

Avui hem tingut un dia de nou força estable i amb domini del sol de forma pràcticament absoluta, i tant sols s'han presentat  alguns núvols poc importants cap a l'est sobretot a la tarda i sense conseqüències. De moment segueix tot igual, i la propera nit tornarà a ser força freda arreu, mentre que demà la temperatura es recuperarà una mica i s'aturarà el vent de mestral per girar el vent cap a sud. Entre dilluns i dimarts ens afectarà una pertorbació no massa activa, però que podria deixar-nos alguns ruixats i tronades, i sembla que dimecres la temperatura tornaria a baixar força i tornaria l'ambient fred. De cara a finals de la setmana vinent el temps podria estailitzar-se més amb temperatures més altes.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes s'han situat entre els 15 i 21ºC, mentre que les mínimes han estat fredes per l'època i s'han mogut entre els 0 i 5ºC, amb vent de mestral moderat i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 16,7ºC
T. Mínima: 1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 18,4ºC
T. Mínima: 1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 17,6ºC
T. Mínima: 0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 15,3ºC
T. Mínima: 2,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,8ºC
T. Mínima: 5,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 17,4ºC
T. Mínima: 4,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 16,1ºC
T. Mínima: 4,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada