dimecres, 29 de maig del 2013

Dades 29 de maig de 2013

La jornada d'avui ha estat dominada pel vent de mestral, que ha bufat entre moderat i fort tot el dia provocant un ambient fresc o fred tot i que el sol amb molt bona visibilitat han dominat del tot. A partir de migdia i primera hora de la tarda han crescut nuvolades que han deixat ruixats i tronades a la meitat nord, mentre que el vent impedia el creixement dels núvols a la meitat sud. Aquesta nit en conjunt hi haurà un cel força clar, i de nou amb temperatures fredes, gairebé d'hivern, i demà el dia serà semblant a avui, amb nuvolades i xàfecs al nord del país i vent al sud del país, amb temperatura ben suau. Sembla que el vent continuarà afectant-nos uns quants dies més, amb temps assolellat i amb temperatures que a poc a poc aniran pujant, sense arribar a fer calor.

Les temperatures d'avui han baixat respecte a les d'ahir, i les màximes s'han mogut entre els 13 i 18ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 1 i 4ºC, amb vent moderat a fort de mestral i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,0ºC
T. Mínima: 1,6ºC
Precipitació: 4,4 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,2ºC
T. Mínima: 1,0ºC
Precipitació: 2,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 15,2ºC
T. Mínima: 1,3ºC
Precipitació: 1,5 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 13,0ºC
T. Mínima: 2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 18,2ºC
T. Mínima: 4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 15,5ºC
T. Mínima: 4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 16,5ºC
T. Mínima: 7,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada