dimecres, 22 de maig del 2013

Dades 22 de maig de 2013

Avui el temps ha estat en conjunt estable, tot i que hi ha hagut intervals de núvols al llarg del dia, i cels coberts amb pluges al vessant nord del Pirineu provocades per l'efecte del vent del nord. Aquesta nit i demà el temps seguirà força estable en conjunt, amb alguns núvols baixos matinals i dia assolellat, amb temperatura que serà una mica més alta. Divendres ens creua un front que portarà ruixats al nord del país i una contundent baixada de temperatures, amb la qual cosa el cap de setmana farà fresca o fins i tot fred de matinada, amb vent de mestral. Sembla que la setmana vinent continuaria el temps revoltat, i sense cap perspectiva de calor a la vista.

Les temperatures màximes d'avui s'han enfilat fins a valors entre els 19 i 24ºC, mentre que les temperatures mínimes han donat valors entre els 5 i 8ºC, amb vent moderat de mestral i molt bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 20,5ºC
T. Mínima: 5,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 20,1ºC
T. Mínima: 5,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 21,0ºC
T. Mínima: 6,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 19,4ºC
T. Mínima: 5,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 24,3ºC
T. Mínima: 8,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 21,7ºC
T. Mínima: 6,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 16,1ºC
T. Mínima: 5,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada