dilluns, 13 de maig del 2013

Dades 13 de maig de 2013

La setmana ha començat amb temps estable un dia més, fet que s'ha traduit en sol i alguns núvols baixos i boires a primera hora, i tant sols amb alguna nuvolada cap al Pirineu a la tarda, on ha portat algun petit xàfec. La previsió per aquesta nit indica un augment de núvols alts i mitjos des del sud, conseqüència d'una pertorbació que ens afectarà demà a la tarda, portant un cel més ennuvolat i tempestes que de cara a la tarda i vespre ens podrien afectar i ser puntualment intenses. De cara a dimecres entrarà un front fred que reactivarà les pluges, les quals podrien ser generals i força importants, amb una notable baixada de temperatures, i sembla que el temps revoltat durarà uns quants dies més, ben bé fins el cap de setmana.

Les temperatures d'avui han pujat pel que fa a les màximes, amb valors compresos entre els 19 i 24ºC, mentre que les mínimes han estat força fresques, amb valors entre els 4 i 7ºC, i vent fluix a moderat de mestral al matí, encalmant del tot a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 20,0ºC
T. Mínima: 4,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 21,0ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 21,5ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 19,6ºC
T. Mínima: 5,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 23,5ºC
T. Mínima: 6,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 21,3ºC
T. Mínima: 4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 18,1ºC
T. Mínima: 3,7ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada