divendres, 31 de maig del 2013

Dades 31 de maig de 2013

El darrer dia del mes de maig s'ha caracteritzat pels intervals de núvols, més trencats al matí i més freqüents a la tarda però que no ens han portat precipitacions a la nostra zona, i que majoritàriament eren formats per núvols alts i mitjos, en ocasions força espessos però que no acostumen a portar pluja, ja que tenen la base a gran alçada i són formats per cristalls de gel, a diferència els núvols que sí que porten pluja i que són formats per gotetes d'aigua. Aquesta nit tindrem intervals de núvols, i la temperatura serà més alta que en dies enrere, mentre que de cara a demà, així com diumenge, predominarà el sol amb alguns núvols poc importants sobretot cap al nord del país, continuarà fent vent de mestral i les temperatures pujaran de forma moderada, assolint-se ja valors per sobre dels 20ºC. Ara com ara les previsions per la setmana vinent indiquen temps en general tranquil almenys els primers dies, amb un embossament d'aire fred en alçada a l'oest de la península que no ens afectarà i amb temperatures moderadament altes.

Les temperatures màximes d'avui han pujat una mica i s'han assolit valors entre els 18 i 23ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 5 i 10ºC, amb vent fluix a moderat de nord-oest, humitat baixa i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 19,3ºC
T. Mínima: 5,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 19,9ºC
T. Mínima: 6,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 17,9ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 18,3ºC
T. Mínima: 5,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 23,0ºC
T. Mínima: 9,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 20,5ºC
T. Mínima: 8,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 16,7ºC
T. Mínima: 2,8ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats: rosada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada