divendres, 24 de maig del 2013

Dades 24 de maig de 2013

Avui el temps ha tornat a ser ben estable a les nostres contrades, amb domini del sol de punta a punta de dia i tant sols amb alguns intervals de núvols poc importants que anaven desfilant pel cel. Aquesta nit i demà seguirem amb el mateix tipus de temps, dominat pel vent del nord que provoca núvols i alguns ruixats al Pirineu i comarques gironines, i sol amb molt bona visibilitat a les comarques del centre, sud i ponent, amb vent de mestral que bufarà moderat i temperatures fresques de dia i fredes de nit, més baixes del normal per l'època. Diumenge el temps seguirà estable i les temperatures màximes es recuperaran, mentre que entre dilluns i dimarts la temperatura pujarà de forma moderada, amb valors de les màximes suaus, i sembla que de cara a dimecres tornaria a baixar de forma notable.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes s'han mogut entre els 15 i 21ºC, mentre que les mínimes han baixat i han oscil·lat entre els 1 i 6ºC, amb vent moderat de mestral i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,7ºC
T. Mínima: 2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 17,7ºC
T. Mínima: 1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 16,1ºC
T. Mínima: 1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 15,2ºC
T. Mínima: 3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 21,2ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 17,0ºC
T. Mínima: 5,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 18,6ºC
T. Mínima: 6,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada