dissabte, 4 de maig del 2013

Dades 4 de maig de 2013

Avui hem tingut un temps molt semblant al d'ahir al matí, amb algunes boires poc importants que s'han desfet desseguida, i que han deixat pas a un dia amb domini del sol i tant sols amb alguns núvols al nord i a l'est. A partir de primera hora de la tarda han començat a créixer nuvolades al Pirineu que han provocat ruixats, i que a poc a poc han anat baixant de nord a sud, fins afectar diferents punts de l'interior, normalment amb ruixats de poca importància. Aquesta nit quedaran intervals de núvols i demà podria tornar a haver-hi boires, per bé que com els darrers dies es desfaran molt ràpidament quedant un matí ben assolellat. A l'igual que avui, a la tarda creixeran nuvolades que podrien deixar algun ruixadet al nord, sembla que de nou poca cosa, i amb temperatura semblant a la d'avui o un pèl més  alta. De cara a la setmana vinent es va confirmant la previsió de temps tranquil i amb temperatures que anirant pujant, fins fer caloreta a finals de setmana, no sembla que hagi de fer calor massa forta.

Les temperatures han pujat una mica respecte a les d'ahir, i les màximes s'han situat entre els 16 i 22ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 5 i 6ºC, amb vent fluix de mestral fins a mitja tarda, quan ha girat a llevant fluix.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 17,5ºC
T. Mínima: 5,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 17,6ºC
T. Mínima: 6,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 18,2ºC
T. Mínima: 5,9ºC
Precipitació: 2,6 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 16,8ºC
T. Mínima: 5,9ºC
Precipitació: 0,2 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 22,3ºC
T. Mínima: 5,8ºC
Precipitació: 0,6 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 19,0ºC
T. Mínima: 5,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 16,4ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada