diumenge, 12 de maig del 2013

Dades 12 de maig de 2013

Avui hem tingut un dia estable i amb domini del sol, tret de primera hora del matí que hi ha hagut alguns bancs de boira alta, els quals s'han desfet ràpidament, quedant un migdia i tarda ben serens. Demà el temps serà similar, amb domini del sol i temperatures una mica més altes de dia, mentre que dimarts el temps ja començarà a canviar, amb xàfecs i tempestes de tarda a ponent i Pirineu occidental que a la nit s'estendran a la resta del país. El dimecres i dijous podríem tenir pluges o bé ruixats irregulars en funció de la posició final de la pertorbació que es formarà, i en tot cas amb temperatures molt més baixes, que fins i tot portaran nevades al Pirineu.

Pel que fa a les temperatures, les màximes s'han situat entre els 17 i 22ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 4 i 6ºC, amb vent fluix a moderat de mestral i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 17,4ºC
T. Mínima: 4,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 18,2ºC
T. Mínima: 4,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 19,0ºC
T. Mínima: 5,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 17,0ºC
T. Mínima: 4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 22,3ºC
T. Mínima: 5,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 19,1ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 18,6ºC
T. Mínima: 6,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada