dijous, 16 de maig del 2013

Dades 16 de maig de 2013

Avui el dia ha estat molt més tranquil que el d'ahir, ja que el front que ens va portar les pluges ja es va anar allunyant cap a l'est. A primera hora del matí el cel estava tapat i fins i tot amb algunes boires, però a partir de mig matí s'han obert moltes clarianes, quedant un migdia i tarda assolellats, tot i que amb alguns núvols. Aquesta nit es presenta parcialment ennuvolada i força fresca, i demà tindrem temps variable, amb força núvols, algunes clarianes i risc de ruixats irregulars que podrien ser localment moderats, tot i que no serà pluja contínua. Dissabte i diumenge, i de fet fins ben entrada la setmana vinent, el temps serà molt insegur, amb risc de tempestes a les tardes ja que tindrem un embossament d'aire fred ben aprop nostre, i sempre amb temperatures molt suaus, de moment no es veu calor per enlloc.

Les temperatures d'avui han estat fresques, amb màximes entre els 12 i 18ºC i mínimes entre els 3 i 7ºC, amb vent a estones moderat de mestral i visibilitat dolenta a primera hora i bona a partir de mig matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals fins les 21 hores)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,5ºC
T. Mínima: 3,7ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,3ºC
T. Mínima: 3,8ºC
Precipitació: 0,3 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 14,1ºC
T. Mínima: 4,5ºC
Precipitació: 0,1 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 12,6ºC
T. Mínima: 3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 18,0ºC
T. Mínima: 6,8ºC
Precipitació: 0,5 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 14,8ºC
T. Mínima: 4,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 14,5ºC
T. Mínima: 9,3ºC
Precipitació: 40,9 mm
Fenomens observats: pluja, tempesta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada