dimarts, 28 de maig del 2013

Dades 28 de maig de 2013

Avui hem tingut un dia força tapat al matí i fins gairebé migdia degut al pas del front fred, i que fins i tot ens ha portat algun lleu ruixat, molt poca cosa tot plegat. De cara a migdia i a la tarda ha començat a bufar el vent de mestral amb força, aclarint molt el cel i amb bona visibilitat, ja que la nova massa d'aire que ens ha començat a afectar és molt seca. Aquesta nit hi haurà alguns núvols, i la temperatura baixarà en picat, assolint valors gairebé d'hivern, mentre que demà el dia serà assolellat, però fresc i molt ventós. De cara als propers dies la temperatura sembla que s'anirà recuperant però sense assolir valors propis de l'estiu, amb temps insegur al nord del país, i amb presència del vent de mestral gairebé cada dia.

Les temperatures màximes han baixat una mica i s'han situat entre els 15 i 21ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 5 i 7ºC en conjunt, amb vent fluix variable al matí i mestral moderat a fort al migdia i a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 16,7ºC
T. Mínima: 5,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 17,1ºC
T. Mínima: 5,8ºC
Precipitació: 0,9 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 17,1ºC
T. Mínima: 4,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 15,4ºC
T. Mínima: 7,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,5ºC
T. Mínima: 7,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 17,2ºC
T. Mínima: 6,1ºC
Precipitació: 0,1 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 18,2ºC
T. Mínima: 8,7ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada