divendres, 10 de maig del 2013

Dades 10 de maig de 2013

Avui el temps ha estat tapat a primera hora, fins i tot amb algunes boires, però ràpidament s'ha imposat el vent de mestral i els núvols s'han anat trencant, fins quedar un dia molt serè i amb bona visibilitat. El cap de setmana es presenta estable tot i que amb temperatures més baixes de nit, de dia seran força suaus, i de cara a la setmana vinent es van confirmant els canvis per mitjans de setmana, tot i que encara no es pot dir si les precipitacions que han de caure seran més o menys importants, tot dependrà de la posició final de les depressions que es formaran molt a prop nostre. Sembla clar, però, que tindrem temps revoltat i amb temperatures que baixaran notablement, fins i tot amb possibles nevades al Pirineu.

Les temperatures d'avui han estat clarament més baixes que en dies enrere, i les màximes s'han mogut entre els 17 i 22ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 8 i 12ºC, amb vent de mestral que ha bufat amb cops moderats al llarg del dia, afluixant a darrera hora.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 17,8ºC
T. Mínima: 8,6ºC
Precipitació: 0,3 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 18,1ºC
T. Mínima: 9,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 19,5ºC
T. Mínima: 9,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 17,0ºC
T. Mínima: 7,9ºC
Precipitació: 0,6 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 22,2ºC
T. Mínima: 12,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 19,7ºC
T. Mínima: 9,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 21,0ºC
T. Mínima: 13,1ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats: pluja,  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada