dijous, 23 de maig del 2013

Dades 23 de maig de 2013

La situació meteorològica d'avui ha continuat dominada per un temps tranquil i amb pocs núvols, tret de les boires matinals que han afectat alguns punts i que, com sol ser habitual en aquesta època, s'han desfet  molt ràpidament. La previsió per les properes hores indica l'entrada d'un front fred des del nord, no gaire actiu però comportarà ruixats al Pirineu i comarques del nord-est del país, localment moderats i amb calamarsa a la tarda, i amb una notable baixada de temperatures acompanyada de vents forts de mestral i bona visibilitat. Dissabte tindrem un dia clar però fresc i ventós, i diumenge la temperatura es recupera de dia i el vent anirà afluixant. Sembla que la setmana vinent seguiríem amb temps revoltat i amb poca calor.

Les temperatures màximes d'avui han estat lleugerament més baixes que les d'ahir, i s'han donat valors entre els 18 i 23ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 6 i 9ºC, amb vent moderat de mestral i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 19,0ºC
T. Mínima: 6,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 19,5ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 19,8ºC
T. Mínima: 6,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 17,8ºC
T. Mínima: 5,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 23,2ºC
T. Mínima: 8,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 19,8ºC
T. Mínima: 7,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 20,5ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada