dilluns, 6 de maig del 2013

Dades 6 de maig de 2013

Avui hem tingut un dia força estable, amb sol i gairebé sense cap núvol al matí, i augment de núvols alts i mitjos a migdia i a la tarda que no han arribat a provocar precipitacions, i que venen provocats per un front càlid que ens creuarà durant el dia de demà, amb imtervals de núvols prims i alguna precipitació molt feble al Pirineu de Lleida. Dimecres el temps serà estable amb alguns núvols de tarda i temperatura encara més alta, mentre que dijous ens creua un front fred que portarà xàfecs i tempestes sobretot al centre i nord del país i una baixada de temperatures. De moment el cap de setmana sembla que seria estable, amb temperatures moderadament altes.

Les temperatures han estat una mica més altes que no pas les d'ahir, amb màximes compreses entre els 20 i 25ºC i mínimes entre els 5 i 9ºC, i amb inversió tèrmica notable. El vent ha bufat fluix de mestral al matí per girar a garbí (sud-oest) a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 20,6ºC
T. Mínima: 7,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 21,4ºC
T. Mínima: 7,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 21,4ºC
T. Mínima: 5,4ºC
Precipitació: 0,1 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 20,0ºC
T. Mínima: 9,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 25,3ºC
T. Mínima: 5,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 22,4ºC
T. Mínima: 8,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 20,3ºC
T. Mínima: 7,3ºC
Precipitació: 0,6 mm
Fenomens observats: rosada, pluja, arc de Sant Martí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada