divendres, 3 de maig del 2013

Dades 3 de maig de 2013

La jornada d'avui ha tornat a ser ben estable des d'un punt de vista meteorològic, amb algunes boires matinals que s'han desfet molt ràpidament, i sol al migdia i tarda, amb creixement de nuvolades menys importants que ahir i que han acabat per donar algun petit ruixat al Pirineu, tot plegat molt poc important. La previsió per demà i diumenge no mostra massa canvis, i seguirem amb domini del temps anticiclònic que portarà sol i algunes nuvolades de tarda que, de forma puntual, podrien deixar alguns ruixats, tot plegat poc important, amb temperatures en la mateixa línia de suavitat. Sembla que la setmana vinent la temperatura s'anirà enfilant cada dia una mica més, fins a fer-se càlida a finals de setmana i amb domini del sol.

Les temperatures s'han mogut entre els 15 i 22ºC pel que fa a les màximes, i entre els 2 i 6ºC les mínimes, amb una lleugera inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,8ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 17,2ºC
T. Mínima: 2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 17,7ºC
T. Mínima: 2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 14,8ºC
T. Mínima: 4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 21,9ºC
T. Mínima: 3,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 16,9ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 15,4ºC
T. Mínima: 5,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada