dissabte, 18 de maig del 2013

Dades 18 de maig de 2013

Avui hem tornat a tenir un dia ben variable i insegur, típic de maig, amb intervals de núvols ja des de bon matí que han deixat ruixats irregulars, en general no massa importants tot i que localment queien amb certa intensitat i fins i tot acompanyats de tempesta i calamarsa. La tarda ha continuat insegura i han continuat els ruixats molt irregulars, acompanyats de clarianes. Aquesta nit el temps serà insegur, tot i que els ruixats s'aturaran, i demà el dia tornarà a ser força inestable, amb núvols, clarianes i ruixats irregulars, més probables que no pas avui. Dilluns la inestabilitat serà més acusada i les possibilitats de pluja són més elevades, mentre que dimarts podríem tenir una nova treva en les precipitacions, per tornar a reaparèixer dimecres. Els propers dies les temperatures continuaran ben fresques i força més baixes de l'habitual.

Les temperatures màximes enregistrades a la zona s'han mogut entre els 12 i 18ºC, mentre que les mínimes han pujat lleugerament respecte a les d'ahir i s'han situat entre els 4 i 8ºC, amb vent fluix amb cops moderats de mestral, i bona visibilitat en conjunt.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 14 i 19ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 1 i 5ºC, amb vent fluix a primera hora i moderat al migdia i tarda del sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,4ºC
T. Mínima: 5,7ºC
Precipitació: 13,8 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,3ºC
T. Mínima: 5,5ºC
Precipitació: 14,4 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 12,9ºC
T. Mínima: 5,7ºC
Precipitació: 7,4 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 11,8ºC
T. Mínima: 4,4ºC
Precipitació: 8,2 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 17,7ºC
T. Mínima: 8,3ºC
Precipitació: 11,9 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 14,1ºC
T. Mínima: 6,5ºC
Precipitació: 5,4 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 15,1ºC
T. Mínima: 3,6ºC
Precipitació: 19,3 mm
Fenomens observats: rosada, tempesta, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada