dimarts, 21 de maig del 2013

Dades 21 de maig de 2013

El temps avui ja ha estat més tranquil que el d'ahir i, tot i que hi ha hagut intervals de núvols bona part del dia, ja no hi ha hagut pràcticament cap precipitació. L'embossament d'aire fred que ens ha afectat els darrers dies s'ha anat enretirant cap al sud, i la tendència és que es vagi allunyant més encara, amb temps més estable els propers dies. Entre demà i dijous tindrem una pujada transitòria de temperatures, però sembla que de cara al cap de setmana tornen a baixar amb entrada de vent del nord i temps de nou insegur, però aquesta  vegada sembla que amb poques possibilitats de pluja. De cara a la setmana vinent el temps podria continuar essent variable, segueix sense veure's una estabilització clara del temps.

Les temperatures màximes han pujat una mica respecte dies enrere, i s'han assolit valors entre els 15 i 20ºC,mentre que les mínimes s'han mogut entre els 3 i 6ºC, amb vent fluix i de component variable tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,9ºC
T. Mínima: 2,9ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 15,0ºC
T. Mínima: 4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 16,7ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,1 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 14,9ºC
T. Mínima: 5,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,0ºC
T. Mínima: 5,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 17,0ºC
T. Mínima: 4,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 11,7ºC
T. Mínima: 6,0ºC
Precipitació: 11,2 mm
Fenomens observats: rosada, tempesta, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada