dissabte, 11 de maig del 2013

Dades 11 de maig de 2013

El temps d'avui ha tornat a ser plenament estable, amb domini del sol i tant sols alguns núvols baixos cap a l'est que no han portat cap conseqüència. La situació segueix dominada per una falca anticiclònica que proporciona estabilitat amb sol tret de la zona litoral, on hi ha alguns bancs de núvols baixos. Aquest tipus de temps continuarà demà, dilluns i dimarts, mentre que dimecres hi haurà un canvi de temps radical amb una pertorbació que ens arribarà des del nord i que portarà pluja i temps més fred, tot i que encara falta una mica per acabar de perfilar la intensitat i distribució de les  precipitacions que es preveu que caiguin. El que està clar és que de calor, de moment no se n'espera.

Pel que fa a les temperatures del dia d'avui, les màximes han anat dels 17 als 23ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 4 i 10ºC, amb vent fluix amb cops moderats de mestral tot el dia i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 18,7ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 19,3ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 19,6ºC
T. Mínima: 4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 17,4ºC
T. Mínima: 6,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 22,5ºC
T. Mínima: 9,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 19,8ºC
T. Mínima: 7,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 18,1ºC
T. Mínima: 9,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada