dijous, 30 de maig del 2013

Dades 30 de maig de 2013

Avui hem tornat a tenir un dia força semblant al d'ahir, amb temps en general estable però amb creixement de nuvolades a la tarda que no han arribat a deixar precipitacions a casa nostra. Continuem amb la influència del vent de mestral que va bufant de forma constant, i aquest vent provoca manca de precipitacions ja que és un vent sec, però per altra banda fa que les temperatures no pugin gaire. De cara a la propera nit les temperatures tornaran a ser força baixes, tot i que una mica més altes que la nit pasada, i demà tindrem un dia semblant al d'avui, amb intervals de núvols a la tarda i ruixats cap al nord. Sembla que el cap de setmana serà estable en conjunt, amb temperatures més suaus de dia i fresques de nit i amb vent de mestral que no deixarà de bufar, i la setmana vinent ja desapareix el vent, i la temperatura s'enfilaria una mica més, tot i que encara no es veu cap episodi de calor.

Les temperatures màximes d'avui s'han situat entre els 15 i 20ºc, mentre que les mínimes han anat entre els 0 i 6ºC, amb vent moderat de mestral i molt bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 16,3ºC
T. Mínima: 2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 15,8ºC
T. Mínima: 0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 16,6ºC
T. Mínima: 1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 15,8ºC
T. Mínima: 2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 19,7ºC
T. Mínima: 6,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 17,8ºC
T. Mínima: 4,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 14,9ºC
T. Mínima: 3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada