diumenge, 19 de maig del 2013

Dades 19 de maig de 2013

El temps d'avui ha estat molt insegur, amb boira a primeres hores del matí, clarianes a migdia i augment dels núvols a la tarda que ha acabat deixant ruixats a nombrosos indrets, localment una mica intensos, però que aquesta vegada no ens han afectat de ple. La nit serà inestable, amb ruixats puntuals, i demà augmenta la inestabilitat amb proliferació de xàfecs i tempestes ja des de bon matí, afectant la major part del país i localment amb una certa intensitat. A partir de dimarts els xàfecs seran una mica més espaiats, però encara no es veu una estabilització clara del temps, i tot i que les temperatures pujaran una mica, es mantindran per sota de l'habitual en l'època.

Les temperatures d'avui s'han mogut entre els 13 i 19ºC pel que fa a les màximes, i entre els 3 i 8ºC pel que fa a les mínimes, amb vent fluix a moderat de mestral, que ha girat a sud-est a mitja tarda. La visibilitat era dolenta a primera hora del matí, i ha estat bona la resta del dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 14,3ºC
T. Mínima: 5,0ºC
Precipitació: 0,4 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 13,2ºC
T. Mínima: 3,0ºC
Precipitació: 7,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 15,2ºC
T. Mínima: 4,7ºC
Precipitació: 10,4 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 14,2ºC
T. Mínima: 5,1ºC
Precipitació: 0,7 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 18,9ºC
T. Mínima: 8,1ºC
Precipitació: 5,6 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 16,3ºC
T. Mínima: 6,4ºC
Precipitació: 1,1 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 13,3ºC
T. Mínima: 5,8ºC
Precipitació: 0,8 mm
Fenomens observats: rosada, boirina, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada