dimecres, 9 de gener del 2013

Dades 9 de gener de 2012

Avui hem tingut un nou dia ben dominat per l'anticicló i pel temps estable i absolutament tranquil, però amb la diferència de que avui les boires han estat molt més extenses que en dies enrere, i han afectat de ple la nostra zona tot el dia, amb un ambient gèlid i molt humit, i fins i tot amb una mica de gebre als indrets més elevats. Per aquesta nit i demà continua l'estabilitat, tot i que el pas d'un petit front fred que portarà intervals de núvols, alguna petita nevada al Pirineu i un augment de la força del vent que podria fer aixecar les boires demà al matí. El temps seguirà estable fins diumenge que ens entrarà una pertorbació pel nord, amb augment dels núvols, ruixats al nord i una clara baixada de temperatures la setmana vinent.

Les temperatures d'avui han estat molt més baixes que no pas les d'ahir per efecte de la boira, i els valors de les màximes s'han mogut entre els 1 a 9ºC les màximes i de 0 a -3ºC les mínimes, i amb vent fluix a moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 2,1ºC
T. Mínima: -1,5ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 1,2ºC
T. Mínima: -3,0ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima: -1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 3,1ºC
T. Mínima: -0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 9,6ºC
T. Mínima: -2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 2,1ºC
T. Mínima: -0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 9,6ºC
T. Mínima: 1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada