dilluns, 28 de gener del 2013

Dades 28 de gener de 2013

Avui hem tingut un dia assolellat arreu, amb alguns núvols poc importants a primera hora i boires a ponent que s'han anat desfent molt ràpidament, quedant un dia serè a tot el país. La propera nit es presenta moderadament freda i amb glaçades febles, i pels propers dies de demà fins divendres tindrem calma, amb sol i boires matinals i temperatures diurnes suaus, mentre que dissabte ens passarà un front a gran velocitat amb ruixats molt febles fora del Pirineu i ventades fortes posteriors. Diumenge el temps sembla que pot ser estable, tot i que amb neu a la serralada pirinenca i força fred, amb vent del nord fort a primera hora que aniria afluixant al llarg del dia.

Les temperatures màximes han pujat respecte a les d'ahir i s'han mogut entre els 8 i 13ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 0 i 6ºC, amb vent de mestral moderat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:11,2ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 13,0ºC
T. Mínima: 5,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 12,8ºC
T. Mínima: 3,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima: 0,3ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,1ºC
T. Mínima: 3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 10,7ºC
T. Mínima: 1,8ºC
Precipitació: 0,2 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 7,9ºC
T. Mínima: -0,7ºC
Precipitació: 1,0 mm
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada