dijous, 3 de gener del 2013

Dades 3 de gener de 2012

Avui hem tingut un altre dia ben estable i amb domini del sol de punta a punta de dia, ja que les boires han estat molt menys freqüents que no pas en dies enrere i restringides a punts molt concrets de ponent. Per aquesta nit, demà, i de fet tot el cap de setmana es preveu que continui el temps estable, amb un anticicló ben potent centrat damunt nostre. De cara a la setmana vinent no es preveuen canvis almenys fins divendres o dissabte i, per tant, continuarà el temps estable amb sol, i cada vegada més boires a l'interior que es faran persistents amb el pas dels dies.

Les temperatures d'avui han pujat pel que fa a les màximes, amb valors compresos entre els 6 i 15ºC, mentre que les mínimes han baixat i s'han mogut entre els -1 i -5ºC i de nou inversió tèrmica, amb vent que ha bufat del nord-oest fluix tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 7,5ºC
T. Mínima: -2,2ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,9ºC
T. Mínima: -3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 12,1ºC
T. Mínima: -3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,6ºC
T. Mínima: -0,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,2ºC
T. Mínima: -4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,1ºC
T. Mínima: -2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,2ºC
T. Mínima: 0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada