dimecres, 30 de gener del 2013

Dades 30 de gener de 2013

Avui el temps ha estat molt semblant al d'ahir, amb domini de l'anticicló i per tant del temps estable, amb boires matinals i inversió tèrmica molt marcada a zones d'alta muntanya. Per demà i divendres no s'esperen canvis i seguirem amb temps estable i amb domini del sol o amb intervals de núvols prims, mentre que dissabte ens creuarà un front des del nord amb ruixats al Pirineu i intervals de núvols a la resta. Un cop hagi passat, entrarà una massa d'aire molt freda amb nevades intenses al Pirineu i fortes ventades a la resta, amb ambient molt fred. Sembla que la setmana vinent seria també freda, tot i que no sembla que hi hagi d'haver precipitacions, almenys els primers dies.

Les temperatures han pujat una mica respecte a les d'ahir, i les màximes s'han mogut entre els 10 i 16ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 3 i -2ºC, amb vent fluix i algun cop moderat del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:10,1ºC
T. Mínima: 0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 13,6ºC
T. Mínima: -0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 14,7ºC
T. Mínima: 1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 10,8ºC
T. Mínima: 3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 16,5ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 12,7ºC
T. Mínima: 1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 8,6ºC
T. Mínima: 1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada