dimecres, 23 de gener del 2013

Dades 23 de gener de 2013

Durant la jornada d'avui hem tingut un dia marcat pels núvols i algunes boires al matí i més clarianes a migdia i a la tarda, coincidint amb l'allunyament de la pertorbació que ens va afectar durant el dia d'ahir i que ens va portar algunes nevades molt febles ahir a la tarda i de nou aquesta nit passada. La previsió per aquesta nit i demà indica el pas d'un nou front que seria poc actiu però podria tornar a portar algunes precipitacions febles que serien de neu, preferentment a la matinada per tornar a aclarir el cel a partir de la tarda. El cap de setmana serà fred i amb ambient insegur, mentre que la setmana vinent seria estable, am un anticicló potent damunt nostre bona part de la setmana.

Les temperatures d'avui han continuat fredes, amb màximes compreses entre els 4 i 8ºC les màximes i 1 a -3ºC les mínimes, i amb vent que ha bufat moderat a fort de mestral (nord-oest).

 Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 5,6ºC
T. Mínima: -2,0ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,9ºC
T. Mínima: -2,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 7,6ºC
T. Mínima: -1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 3,4ºC
T. Mínima: -2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 8,0ºC
T. Mínima: 1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 6,1ºC
T. Mínima: -0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 4,1ºC
T. Mínima: -2,2ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats: neu, gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada