divendres, 11 de gener del 2013

Dades 11 de gener de 2013

En el dia d'avui hem tingut una situació pràcticament calcada a la de dies enrere, si bé la presència del vent de mestral ha afavorit que les boires es restringíssin tant sols als indrets més arrecerats del vent, com la zona del Solsonès, nord de la Noguera. La resta de la zona ha quedat amb un matí força serè i amb molt bona visibilitat, mentre que a la tarda han aparegut núvols prims des de ponent, sense més conseqüències. Per demà s'espera un dia que començarà fred i estable, amb algunes boires matinals, mentre que de cara a la tarda apareixeran núvols deguts a l'acostament de la pertorbació que ens ha d'afectar diumenge. Diumenge estarà més tapat i hi haurà ruixats cap al nord i que si arriben a la nostra zona seran molt febles, amb baixada de temperatures que sembla que es pot perllongar uns  quants dies de la setmana vinent, amb vent del nord i ambient gèlid, sembla que de moment no es veuen precipitacions a la vista.

Les temperatures màximes d'avui han baixat lleugerament respecte a les d'ahir, i els valors s'han mogut entre els 4 i 12ºC en funció de la presència o no de la boira, mentre que les mínimes han pujat i s'han donat valors entre els 2 i -3ºC, amb vent fluix del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 5,8ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 3,9ºC
T. Mínima: -2,6ºC
Precipitació: 0,2 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima: 0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,9ºC
T. Mínima: 1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 11,9ºC
T. Mínima: 0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,4ºC
T. Mínima: 2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 7,5ºC
T. Mínima: -1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada