dimarts, 15 de gener del 2013

Dades 15 de gener de 2013

El temps d'avui ha estat capitalitzat pel pas d'un front fred de matinada i al matí de nord a sud i que ha afectat de manera plena el Pirineu, amb nevades que han estat moderades a la cara sud i ben intenses a la cara nord, mentre que a la resta hi ha hagut plugims febles a mig matí. A partir de migdia s'ha aclarit molt ràpidament tret de la serralada pirinenca, on han continuat algunes precipitacions. Per aquesta nit i demà es preveu el pas d'un altre front que ens portarà força núvols però sense precipitacions, com a molt quatre gotes a la nostra zona i temperatura que puja lleugerament, sobretot la mínima. Dijous el cel s'aclareix però baixa la temperatura, mentre que sembla que de cara al cap de setmana seguirà la circulació de fronts atlàntics amb alguns ruixats, temperatura moderadament baixa i estones de vent de mestral fort.

Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 5 i 10ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 2 i -3ºC, amb vent moderat amb cops forts al matí i més fluix a la tarda de mestral (nord-oest).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,9ºC
T. Mínima: -0,4ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 6,0ºC
T. Mínima: -2,7ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 7,3ºC
T. Mínima: -1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,3ºC
T. Mínima: -0,4ºC
Precipitació: 0,3 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,1ºC
T. Mínima: 2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,9ºC
T. Mínima: 1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 5,5ºC
T. Mínima: -2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada