diumenge, 6 de gener del 2013

Dades 6 de gener de 2013

La situació meteorològica segueix invariable de moment, amb domini del sol i boires locals a ponent, que normalment es desfan abans de migdia, i un dia més han continuat les temperatures molt elevades en alguns punts del nord del país per efecte de la tramuntana reescalfada. La previsió per demà ens indica més del mateix, per tant sol i boires a ponent que seran una mica més extenses que no pas les d'ahir, i aquesta estabilitat que durarà fins el cap de setmana, quan podria començar a canviar el temps, amb més inseguretat i temperatures que baixarien força, tot i que la previsió a llarg termini és molt incerta.

Les temperatures d'avui han estat més suaus que no pas les d'ahir, i s'han assolit valors de les màximes entre els 10 i 16ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 0 i 4ºC, de nou amb inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,5ºC
T. Mínima: 1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 12,5ºC
T. Mínima: 1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 13,9ºC
T. Mínima: 1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 10,3ºC
T. Mínima: 3,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 16,2ºC
T. Mínima: -0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,0ºC
T. Mínima: 1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 8,6ºC
T. Mínima: -0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: gelada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada