divendres, 4 de gener del 2013

Dades 4 de gener de 2013

La jornada d'avui ha estat ben estable des d'un punt de vista meteorològic i amb domini del sol tot el dia, i tant sols hi ha hagut alguna boira molt local que s'ha desfet ràpidament, així com núvols alts que es formen a sotavent del Pirineu degut a l'impacte del vent del nord sobre la serralada. La previsió indica una nit freda i serena, amb algunes boires locals, i per demà i diumenge la previsió indica continuació de l'estabilitat, amb sol, boires matinals a l'interior i una mica de vent de mestral. Per la setmana vinent sembla que ha de continuar tot igual, amb l'anticicló ben ferm damunt nostre i cada cop més boires a ponent, ja persistents, almenys fins divendres.

Les temperatures màximes d'avui han estat força semblants a les d'ahir, amb valors de les màximes entre els 7 i 12ºC, i mínimes entre els 1 i -3ºC i de nou amb inversió tèrmica ben marcada. El vent ha bufat fluix i de mestral tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 7,3ºC
T. Mínima: -0,3ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,9ºC
T. Mínima: -2,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 12,8ºC
T. Mínima: -1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,8ºC
T. Mínima: 1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,3ºC
T. Mínima: -2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,3ºC
T. Mínima: -0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima: -2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada