dijous, 24 de gener del 2013

Dades 24 de gener de 2013

El temps d'avui ha continuat insegur, amb cels tapats a la nit i matinada que ens han portat lleus enfarinades, boires matinals posteriors i obertura de clarianes cap a migdia i sobretot a la tarda, amb l'allunyament definitiu de la pertorbació cap a l'est. La nit es presenta moderadament freda i amb una mica de vent, mentre que demà pujaran lleugerament les temperatures i el dia serà bàsicament estable tot i que amb algunes boires matinals. Dissabte continuaria l'estabilitat tot i que amb alguns núvols, i entre diumenge a la nit i matinada de dilluns ens creua un altre front poc actiu que podria portar-nos quatre gotes, i a partir de llavors i sembla que durant tota la setmana vinent tindrem anticicló i, per tant, sol i boires matinals a l'interior am temperatures molt agradables fora dels llocs afectats per boires.

Les temperatures màximes avui han pujat lleugerament respecte les d'ahir i s'han obtingut valors entre els 5 i 10ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els -2 i 3ºC, amb vent de mestral fluix a moderat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,9ºC
T. Mínima: -0,4ºC
Precipitació: 0,4 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,3ºC
T. Mínima: -1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima: -0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,6ºC
T. Mínima: -0,9ºC
Precipitació: 0,8 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 9,7ºC
T. Mínima: 2,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,0ºC
T. Mínima: 0,4ºC
Precipitació: 1,2 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 5,0ºC
T. Mínima: -1,7ºC
Precipitació: 0,5 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada