dijous, 10 de gener del 2013

Dades 10 de gener de 2013

La situació meteorològica continua dominada per l'estabilitat absoluta, i per tant un dia més han predominat el sol i les boires espesses a l'interior, que en alguns punts han estat persistents pràcticament durant tot el dia. El temps continuarà estable i amb sol i boires demà i possiblement el dissabte, tot i que ja podrien augmentar els núvols degut a l'acostament d'una pertorbació pel nord, que ens afectarà el diumenge amb cel tapat i alguns ruixats, sembla que poca cosa. Entre dilluns i dimecres la temperatura baixaria força, però sembla que amb força vent del nord i aire sec, per la qual cosa no hi ha massa possibilitat de precipitacions, almenys pel que es veu avui als models. Més endavant sembla que el temps seria revoltat amb pas de fronts atlàntics i temperatures normals per l'època.

Les temperatures màximes d'avui han pujat en general als llocs ahir afectats per boira, i s'han assolit valors entre els 3 i 13ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els -4 i 5ºC, amb vent fluix a moderat del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,3ºC
T. Mínima: -0,7ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 3,4ºC
T. Mínima: -4,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,9ºC
T. Mínima: -3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 9,3ºC
T. Mínima: 2,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,4ºC
T. Mínima: 4,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,2ºC
T. Mínima: -0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 3,1ºC
T. Mínima: -0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira, gebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada