dimecres, 2 de gener del 2013

Dades 2 de gener de 2013

El dia ha estat molt estable, amb boires matinals molt freqüents i que s'han desfet en part, i una tarda més assolellada tret de punts situats més a ponent on ha persistit tota la jornada. De moment tot continuarà igual per uns quants dies més, amb sol i boires cada vegada més extenses i intenses a l'interior, moltes d'elles persistents i puntualment gebradores. L'anticicló que ens arriba és molt potent i no sembla que s'hagi de moure almenys en una setmana ben bé, per la qual cosa tindrem estabilitat garantida per uns quants dies.

Les temperatures d'avui han continuat en la mateixa línia d'ahir, amb màximes compreses entre els 4 i 11ºC i mínimes entre els 1 i -3ºC, i amb una certa inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix de mestral (nord-oest) tota la jornada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 4,6ºC
T. Mínima: 1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 4,7ºC
T. Mínima: -2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 7,0ºC
T. Mínima: 0,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,5ºC
T. Mínima: 0,5ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 11,3ºC
T. Mínima: -1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,6ºC
T. Mínima: 1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,6ºC
T. Mínima: -0,6ºC
Precipitació: 0,9 mm
Fenomens observats: pluja, rosada, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada