diumenge, 27 de gener del 2013

Dades 27 de gener de 2013

El dia d'avui ha estat tranquil fins a mitja tarda, amb intervals de núvols alts i mitjos que poc a poc s'han anat fent més espessos i abundants fins a quedar el cel ben tapat a la tarda, amb algunes pluges molt febles que han caigut a mitja tarda. Aquest vespre plourà arreu per bé que de forma feble, localment moderada al Pirineu, i demà el front que ens ha afectat s'anirà allunyant amb entrada de vent del nord  moderat i ràpida obertura de clarianes. A partir de dimarts i fins divendres ens afectarà l'anticicló amb estabilitat, sol i boires matinals molt freqüents a l'interior, i potser el cap de setmana ens afecti un nou front amb alguns ruixats i fortes ventades posteriors.

Les temperatures d'avui han estat més baixes que les d'ahir, amb valors de les màximes compresos entre els 6 i 12ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 1 i -2ºC i vent fluix de garbí (sud-oest).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja fins les 18 hores)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:6,1ºC
T. Mínima: -1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,9ºC
T. Mínima: -1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,8ºC
T. Mínima: -1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 7,1ºC
T. Mínima: 1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,6ºC
T. Mínima: -1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8ºC
T. Mínima: 0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 11,4ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 0,3 mm
Fenomens observats: pluja, aiguaneu, neu granulada, neu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada