dimarts, 8 de gener del 2013

Dades 8 de gener de 2013

La situació meteorològica continua dominada pel potent anticicló situat damunt de França i que ens afecta de forma plena, amb domini del sol i pràcticament sense cap núvol, i continuació de les boires persistents a ponent, on l'ambient ha estat molt fred i humit tot el dia. Per aquesta nit i demà augmenten els núvols per l'arribada d'un front fred molt poc actiu i que tant sols ens portarà intervals de núvols i sense precipitacions. Sembla que el temps tendeix a canviar, i de cara al cap de setmana augmentaran els núvols amb l'arribada d'una pertorbació des del nord que ens podria portar alguns ruixats i una clara baixada de temperatures. A més llarg termini la previsió és molt incerta.

Les temperatures d'avui han baixat una mica respecte a les d'ahir i les màximes s'han situat entre els 8 i 14ºC, mentre  que les mínimes han anat entre els 3 i -1ºC, de nou amb inversió tèrmica moderada. El vent ha bufat fluix de mestral (nord-oest).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 9,0ºC
T. Mínima: 2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 12,1ºC
T. Mínima: 1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 14,3ºC
T. Mínima: 2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,4ºC
T. Mínima: 3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 14,2ºC
T. Mínima: -1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,4ºC
T. Mínima: 1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 10,7ºC
T. Mínima: 1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada