dimarts, 22 de gener del 2013

Dades 22 de gener de 2013

El temps d'avui ha estat capitalitzat per l'arribada d'un embossament d'aire molt fred en alçada des del nord-oest, amb un augment dels núvols a partir de mig matí i migdia i algunes febles precipitacions a la tarda de forma dispersa, i que han estat de neu en punts com Pujalt i Calaf, tot molt poc important i a més de curta durada. Per aquesta nit i demà segueix el temps molt insegur i amb possibilitat de ruixadets que tornarien a ser de neu i amb un ambient realment fred. Pels propers dies seguirà l'ambient fred, amb alguns intervals de núvols i petits ruixats sobretot en zones de muntanya, i de cara al cap de setmana i sobretot setmana vinent podria instal·lar-se un potent anticicló damunt nostre, amb temps tranquil i proliferació de boires.

Les temperatures d'avui han estat notablement fredes, amb valors de les màximes entre els 3 i 9ºC i valors de les mínimes entre els 0 i -4ºC, amb vent fluix de garbí (sud-oest).

 Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 3,6ºC
T. Mínima: -2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 3,4ºC
T. Mínima: -4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 4,0ºC
T. Mínima: -1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 3,4ºC
T. Mínima: -1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 9,3ºC
T. Mínima: -0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 5,0ºC
T. Mínima: -1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 7,4ºC
T. Mínima: 0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats:  --

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada