dijous, 31 de gener del 2013

Dades 31 de gener de 2013

Un dia més el temps ha estat estable i anticiclònic arreu del país, amb intervals de núvols prims que han anat desfilant pel cel sense conseqüències i amb boires matinals que avui han estat més extenses que les d'ahir, tot i que s'han desfet ràpidament abans de mig matí. Per aquesta nit i demà continuarà la mateixa situació de temps tranquil, amb força boires al matí i núvols que aniran augmentant de cara al vespre degut a l'acostament d'un front fred des del nord a la nit. Dissabte a primera hora podria ploure lleugerament però ràpidament la nuvolositat marxarà per quedar un dia amb alguns núvols i bona visibilitat. A destacar les fortes ventades que tindrem i la brusca baixada de temperatures, amb valors uns 10ºC més baixos que els d'avui. S'esperen nevades importants a la serralada pirinenca i ambient sec a la resta. Diumenge el vent afluixaria a poc a poc però la temperatura serà molt freda, amb glaçades generals a l'interior.

Les temperatures d'avui han pujat respecte a les d'ahir i s'han assolit valors de les màximes entre els 12 i 18ºC, mentre que les mínimes han assolit valors entre els 3 i 6ºC, amb vent fluix de direcció nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:12,9ºC
T. Mínima: 5,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,0ºC
T. Mínima: 3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 13,7ºC
T. Mínima: 2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 12,4ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 17,8ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 14,1ºC
T. Mínima: 5,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 11,5ºC
T. Mínima: 0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada