dimarts, 1 de gener del 2013

Dades 1 de gener de 2013

L'any ha començat amb un canvi de temps que no ha estat gaire important, però que ha significat trencar amb la monotonia dels darrers dies. El matí i fins a migdia han estat ben ennuvolats i fins i tot ha plogut una mica, amb enfarinades a les muntanyes pirinenques, mentre que de cara a la tarda s'ha obert el cel i s'han allunyat els núvols i els ruixats. De cara als propers dies, i almenys a una setmana vista, s'imposarà un potent anticicló que portarà el clàssic temps de sol a llocs elevats i boires en indrets fondos de l'interior, amb ambient molt fred en aquestes zones mentre a la resta les temperatures diurnes seran suaus. Ara per ara no es veuen canvis de temps importants a la vista, almenys en 8-10 dies.

Les temperatures d'avui han baixat respecte a les d'ahir, i les màximes s'han mogut entre els 4 i 11ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 2 i -2ºC, amb una certa inversió tèrmica. El vent ha bufat molt fluix i de direcció variable tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 4,7ºC
T. Mínima: -0,5ºC
Precipitació: 0,6 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 6,3ºC
T. Mínima: -1,9ºC
Precipitació: 0,6 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,2ºC
T. Mínima: 1,5ºC
Precipitació: 0,7 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 4,6ºC
T. Mínima: 1,5ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,9ºC
T. Mínima: -1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 6,2ºC
T. Mínima: 0,6ºC
Precipitació: 0,1 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,9ºC
T. Mínima: -0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: gelada, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada