diumenge, 20 de gener del 2013

Dades 20 de gener de 2013

El temps d'avui ha estat ja força més estable que no pas el d'ahir, i tot i que el dia ha començat ben tapat arreu i amb algunes precipitacions residuals, ràpidament s'han anat obrint clarianes quedant un migdia i tarda ben assolellats, amb bona visibilitat i tant sols algun ruixadet de neu al Pirineu. La previsió per la propera nit indica temperatures força més fredes que nits anteriors i vent que anirà afluixant de mestral. Demà al matí podria haver-hi alguna boira matinal però que s'anirà desfent al llarg del dia. Pels propers dies sembla que tindrem el pas de diverses pertorbacions que entraran pel nord-oest amb força núvols i alguns ruixadets a la nostra zona que, degut a les temperatures baixes que tindrem, ens podrien portar alguna feble nevada. Sembla que a finals de setmana les temperatures pujarien però continuaria el temps variable.

Les temperatures d'avui han baixat respecte a les d'ahir i s'han donat valors de les màximes entre els 5 i 10ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 1 i 4ºC, amb vent moderat de mestral (nord-oest) tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,7ºC
T. Mínima: 2,4ºC
Precipitació: 0,9 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,9ºC
T. Mínima: 2,6ºC
Precipitació: 0,5 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,9ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,1 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,2ºC
T. Mínima: 1,3ºC
Precipitació: 1,3 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,2ºC
T. Mínima: 2,3ºC
Precipitació: 0,1 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,9ºC
T. Mínima: 3,3ºC
Precipitació: 3,1 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 9,5ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 23,2 mm
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada