dilluns, 21 de gener del 2013

Dades 21 de gener de 2013

Avui hem tingut un dia lleugerament insegur, amb intervals de núvols i alguns ruixats febles que han caigut de forma molt aillada en punts de l'interior i Pirineu, tot i que de forma majoritària ha predominat el sol. Per aquesta nit s'espera un cel bàsicament serè amb temperatures fredes i gelades arreu de l'interior, mentre que demà s'acostarà un front pel nord-oest i que ens portarà ruixats demà que podrien ser en forma de neu, tot i que no ens durien quantitats gaire importants. El temps insegur duraria uns quants dies més, amb núvols i ruixats més importants sobretot cap al nord del país, i ambient moderadament fred. No es preveuen de moment precipitacions destacables.

Les temperatures d'avui han estat força semblants a les d'ahir pel que fa a les màximes, amb valors compresos entre els 6 i 11ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 2 i -2ºC, amb vent de nord-oest (mestral o serè) que ha bufat moderat tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,2ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,5ºC
T. Mínima: -2,1ºC
Precipitació: 0,5 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,2ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,0ºC
T. Mínima: 0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 11,1ºC
T. Mínima: 1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,9ºC
T. Mínima: 2,0ºC
Precipitació: 0,2 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 7,3ºC
T. Mínima: 2,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats:  boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada