dissabte, 5 de gener del 2013

Dades 5 de gener de 2013

El temps d'avui ha estat força estable un dia més, amb domini del sol i algunes boires que s'han presentat a ponent i que en la seva major part s'han desfet abans de migdia, quedant una tarda ben serena arreu del país tant sols amb alguns núvols alts molt poc importants. A destacar les temperatures molt altes que s'han produit en alguns punts de les comarques pirinenques i gironines per efecte de la  tramuntana reescalfada, amb valors que han arribat als 25ºC en alguns punts. Per aquesta nit i demà es preveu una continuació del mateix tipus de temps, amb sol, boires matinals a ponent i temperatures més fredes a les planes interiors, i molta suavitat a la resta de zones. De cara a la setmana vinent sembla que tot continuaria igual tot i que amb més boires i més fred a mesura que avanci la setmana, i comencen a entreveure's possibles canvis de temps més importants per d'aqui a una setmana, amb possibles baixades clares de temperatures, fet que encara s'ha de confirmar els propers dies.

Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 7 i 13ºC a la nostra zona, mentre que les mínimes han anat entre els 2 i -2ºC, amb inversió tèrmica al matí sobretot. El vent ha bufat moderat al matí i més fluix a la tarda del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 7,2ºC
T. Mínima: 0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,9ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 13,4ºC
T. Mínima: 0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 7,9ºC
T. Mínima: 1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,4ºC
T. Mínima: -1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,8ºC
T. Mínima: -0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima: -1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: gelada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada