dimarts, 29 de gener del 2013

Dades 29 de gener de 2013

El temps d'avui ja ha estat ben estable a tot el país, amb algunes boires matinals i intervals de núvols prims que han anat circulant pel cel sense cap conseqüència. La previsió pels propers dies ens indica continuació de l'estabilitat ben marcada arreu amb sol, alguns núvols prims i boires matinals a l'interior cada cop més extenses. Entre divendres i dissabte ens creuarà un front fred que entrarà pel nord, amb ruixats bàsicament al Pirineu i que ens portarà un cap de setmana força ventós i notablement fred, i on les precipitacions quedarien restringides a la serralada pirinenca.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han oscil·lat entre els 8 i 13ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 0  i 3ºC, amb una lleugera inversió tèrmica que anirà a més els propers dies. El vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:8,0ºC
T. Mínima: 0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 10,0ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 10,8ºC
T. Mínima: 0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 7,7ºC
T. Mínima: 1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,8ºC
T. Mínima: 1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,7ºC
T. Mínima: 2,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 9,1ºC
T. Mínima: 1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada