dijous, 17 de gener del 2013

Dades 17 de gener de 2013

La situació meteorològica del dia d'avui ha estat força estable, amb boires matinals que s'han desfet ràpidament abans de migdia, i una tarda assolellada amb alguns núvols prims no massa importants que han començat a treure el nas per ponent. Per demà s'espera un dia encara tranquil, tot i que aniran augmentant els núvols sobretot de cara a la tarda i vespre amb algunes precipitacions molt a darrera hora, mentre que dissabte es produirà un canvi de temps molt notable, amb entrada d'una profunda pertorbació per l'oest que ens portarà pluges generals, que serien febles a moderades en general i puntualment abundants, i nevades quantioses al Pirineu, mentre que de cara a diumenge, sobretot migdia i tarda, la pertorbació s'aniria allunyant amb entrada de vents forts. Sembla que de cara a la setmana vinent el fred d'intensificaria.

Les temperatures d'avui han pujat respecte a les d'ahir, i s'han assolit valors de les màximes entre els 7 i 12ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 4 i -1ºC, amb vent fluix a moderat de ponent a mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 9,0ºC
T. Mínima: 2,1ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,5ºC
T. Mínima: 0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 10,6ºC
T. Mínima: -1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 7,2ºC
T. Mínima: 2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,2ºC
T. Mínima: 2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 10,0ºC
T. Mínima: 3,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,8ºC
T. Mínima: 0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada