divendres, 25 de gener del 2013

Dades 25 de gener de 2013

Avui el temps ha estat força estable, amb domini del sol de forma quasi general i tant sols han aparegut alguns núvols alts a la tarda, preludi de l'entrada d'un petit front que ens afectarà aquesta nit i que es presenta poc actiu, tot i això podria portar alguns febles ruixats, amb mínimes que la propera nit no seran tant fredes. Demà serà un dia més tapat al matí i amb més sol a la tarda, i de nou amb vent de mestral que podria bufar fort de cara a la tarda, mentre que diumenge el dia serà estable al matí mentre que de cara a la tarda podria ennuvolar-se i ploure de forma lleugera de cara al vespre, amb un nou front. Dilluns el front s'allunyaria amb vent el nord que podria tornar a bufar amb ganes, i sembla que a partir de dimarts i durant la major part de la propera setmana, ens afectarà un anticicló potent amb sol i boires matinals a l'interior, i vent que aniria encalmant de forma clara.

Les temperatures d'avui han baixat en general, i les màximes s'han mogut entre els 4 i els 10ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els -1 i -4ºC, amb vent moderat de mestral (nord-oest) durant la major part del dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 5,9ºC
T. Mínima: -3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,5ºC
T. Mínima: -2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 7,8ºC
T. Mínima: -2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 4,4ºC
T. Mínima: -2,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 9,7ºC
T. Mínima: -0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 6,8ºC
T. Mínima: -1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,9ºC
T. Mínima: -0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira, neu, gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada