dimecres, 16 de gener del 2013

Dades 16 de gener de 2013

Avui el temps ha estat força variable degut a que ens ha creuat un front durant el dia que no ha portat pluges a la nostra zona però que ens ha portat força núvols i vent de ponent a mestral intens a tot el país, amb boires matinals i bona visibilitat al migdia i tarda. Per demà el temps serà estable, amb domini del sol i algunes boires a llocs arrecerats del vent, mentre que de cara a divendres s'aproparà un front amb augment els núvols de cara a la tarda i vespre. Com a avanç pel cap de setmana sembla que aquest front ens podria afectar el dissabte amb moderada activitat, pluges i nevades a cotes mitges i altes, i amb més sol de cara a diumenge. La temperatura baixarà demà, pujarà el divendres per tornar a baixar el cap de setmana.

Les temperatures màximes d'avui han oscil·lat entre els 6 i 10ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 4 i -3ºC, amb vent moderat a fort de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,5ºC
T. Mínima: -0,4ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,7ºC
T. Mínima: -3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 7,0ºC
T. Mínima: -3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,0ºC
T. Mínima: 0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,1ºC
T. Mínima: 3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,0ºC
T. Mínima: 1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,3ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,2 mm
Fenomens observats: plugim, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada