diumenge, 13 de gener del 2013

Dades 13 de gener de 2013

La situació meteorològica avui ha donat un tomb radical, tot coincidint amb l'entrada d'una pertorbació des del nord-oest que ens va portar pluges febles a moderades ahir al vespre i la nit, nevades a les zones pirinenques que han estat moderades, i fins i tot aiguaneu aquest matí, quan la pertorbació ja s'anava allunyant. De cara a la tarda s'han obert clarianes i ha entrat el vent de mestral que ha bufat amb cops moderats. La previsió per demà indica cel amb alguns intervals de núvols, ambient molt transparent i bona visibilitat, nevades al Pirineu i ambient força fred amb vent de mestral destacable. Dimarts hi haurà més núvols que podrien deixar algun ruixat feble, amb nevades més importants al Pirineu, i sembla que els dies següents seguirà la tònica d'una entrada d'aire fred no molt important, però que ens portarà temperatures clarament hivernals pràcticament tota la setmana vinent.

Les temperatures d'avui han estat clarament més baixes que no pas les d'ahir, i s'han assolit valors de les màximes entre els 4 i 8ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 0 i 2ºC, amb vent que ha bufat fluix a moderat de nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 4,7ºC
T. Mínima: 1,1ºC
Precipitació: 0,3 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 4,4ºC
T. Mínima: 1,4ºC
Precipitació: 1,8 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 5,2ºC
T. Mínima: 2,0ºC
Precipitació: 1,8 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 4,0ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 8,3ºC
T. Mínima: 2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

Sense dades

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 8,2ºC
T. Mínima: -2,2ºC
Precipitació: 7,3 mm
Fenomens observats: pluja, gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada