dissabte, 19 de gener del 2013

Dades 19 de gener de 2013

Avui hem tingut un dia molt inestable i plujós, i és que la pertorbació atlàntica ens ha afectat de ple durant tot el dia amb cels ben tapats i pluges que han estat generals a gairebé tot el país i amb intensitat feble a moderada, tret de les comarques pirinenques on la pluja i la neu han caigut amb força més intensitat. La previsió per aquesta nit indica una progressiva retirada de les precipitacions d'arreu del país tret del Pirineu, on la nevada podria ser important, i demà el dia serà amb núvols i clarianes, algun ruixat, neu al Pirineu i vent fort sobretot a l'extrem sud, i amb temperatura clarament més freda que la d'avui. Per la setmana vinent sembla que torna la circulació de fronts del nord-oest amb precipitacions a la serralada pirinenca i temperatures més aviat baixes, almenys la primera part de la setmana.

Les temperatures d'avui han estat molt suaus, i s'han donat valors de les màximes entre els 8 i 13ºC i valors de les mínimes entre els 3 i 6ºC, amb vent fluix a moderat de sud a sud-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 9,8ºC
T. Mínima: 5,4ºC
Precipitació: 20,8 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,7ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 31,2 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 9,4ºC
T. Mínima: 6,0ºC
Precipitació: 31,7 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 10,6ºC
T. Mínima: 3,6ºC
Precipitació: 12,8 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,5ºC
T. Mínima: 4,6ºC
Precipitació: 15,6 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,3ºC
T. Mínima: 5,0ºC
Precipitació: 16,6 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 9,1ºC
T. Mínima: 0,5ºC
Precipitació: 1,5 mm
Fenomens observats: boira, pluja, aiguaneu, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada