diumenge, 15 de maig del 2016

Fotografies de la setmana (9 al 15 de maig de 2016)

Dilluns 9 de maig:  la setmana començava amb temps inestable i plujós degut al pas d'un front atlàntic força actiu que va deixar precipitacions generals i moderadament abundants. Imatge a la tarda a Calaf:

Dimarts 10 de maig:  el dia es va caracteritzar pels núvols abundants amb alguna clariana al matí, i pels ruixats a la tarda. Imatge a mitja tarda a Calaf:

Dimecres 11 de maig:  el temps va ser inestable al matí encara amb força núvols i alguns ruixats, mentre que a la tarda es van obrir moltes clarianes:

Dijous 12 de maig:  el temps va ser ja més estable encara amb força núvols sobretot a la tarda però ja sense precipitacions, i amb vent de mestral que deixava bona visibilitat. Imatge a mitja tarda als plans de Conill:

Divendres 13 de maig:  el matí va ser molt tranquil, mentre que a la tarda es van formar nuvolades al Pirineu que van donar tempestes. Imatge a mitja tarda a Calaf mirant cap al nord:

Dissabte 14 de maig:  dia de sol al matí i noves nuvolades a la tarda que van deixar tempestes al nord del país. Imatge a primera hora de la tarda a Conill mirant cap al Pirineu:

Diumenge 15 de maig:  el dia ha començat amb amb alguns núvols baixos sobretot cap al nord i amb bona visibilitat provocada pel vent de mestral:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada